Tortilla de patatas con pimiento (Aardappelomelet met peper)
Spaanse klassieker die zowel warm als koud gegeten kan worden. Ca. 35 min 4 personen Ingrediënten: 800 gr aardappelen 6 grote eieren 1 grote ui
Spaanse klassieker die zowel warm als koud gegeten kan worden. Ca. 35 min 4 personen Ingrediënten: 800 gr aardappelen 6 grote eieren 1 grote ui
Koude Spaanse snack in twee varianten Ca. 10 min 4 personen Benodigdheden: 6 stevige tomaten Zout 150 gr eiersalade (kant-en-klaar) Enkele sprietjes verse bieslook Halveer
Ca. 2 minuten 4 personen Ingrediënten: Blik dikke asperges 2 eetlepels mayonaise Peterselie Koop dikke asperges in blik, laat uitlekken, serveer met echt mayonaise en
Lekker bij de borrel om met brood te dippen. Ca. 5 min 6 personen Benodigdheden: 215 gr groene olijven (pitloos) 1 grote teen knoflook 1
Lekker om te dippen. Ca. 5 min 6 personen Ingrediënten: 3 zeer rijpe tomaten 1 knapperig stokbrood Extra vierge olijfolie 2 tenen knoflook Zout en